ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відкрита лекція: «Тероризм. Наслідки тероризму»

11 березня 2020 року з метою підвищення ефективності функціонування загальнодержавної системи боротьби з терористичною діяльністю, здійснення заходів, спрямованих на убезпечення студентів та викладачів університету від можливих терористичних посягань було організовано та проведено відкриту лекцію на тему: «Тероризм. Наслідки тероризму». Провів лекцію випускник Херсонського державного аграрно-економічного університету, ветеран АТО, голова громадської організації «Українська єдність» - Ігор КРАВЕЦЬ.

Студенти мали можливість дізнатися про визначення тероризму, його види та причини виникнення, побачити навчальні відеоматеріали про наслідки тероризму, познайомитись з різними видами мін та зброї.

Перегляди фотознімків, відеофільмів з місць проведення терактів, у присутніх викликав жахливі почуття, що ще раз підтвердило, що тероризм – це ганебне явище сучасного світу.

Лектор також наголосив на одній з нових і небезпечних загроз людства – це використання новітніх інформаційних технологій (кібертероризму), який у контексті інформаційної політики стає важливим аспектом національної та міжнародної безпеки.

Дякуємо лекторові за корисну та інформаційну лекцію!

Автор: помічник ректора з виховної роботи Любенко О.І. (11.03.2020)