ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

4 березня в. о. голови Херсонського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Вікторія Андрюк провела зустріч

4 березня в. о. голови Херсонського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Вікторія Андрюк провела зустріч зі здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 4 року навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» Херсонського державного аграрно-економічного університету на тему: «Антимонопольний комітет України, як орган, що здійснює захист економічної конкуренції в Україні».

Студенти отримали фахові знання про особливості здійснення державного контролю за дотриманням законодавства про захист економічної конкуренції на засадах рівності суб’єктів господарювання перед законом, контролю за узгодженими діями суб’єктів господарювання, контролю щодо створення конкурентного середовища та захисту економічної конкуренції у сфері державних закупівель, а також ґрунтовну та вичерпну інформацію щодо запобігання, виявлення і припинення порушень законодавства про захист економічної конкуренції.

Автор: Пристемський О. С. (04.03.2020)