ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

VI Всеукраїнська науково-практична конференція «Управління та раціональне використання земельних ресурсів в новостворених територіальних громадах: проблеми та шляхи їх вирішення»

04 березня 2020 р. відбулася IV Всеукраїнська науково-практична конференція, яка була організована та проведена кафедрою землеустрою, геодезії та кадастру.

 

Відкрили конференцію привітальними словами перший проректор, проректор з науково–педагогічної роботи Юрій Яремко та проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності Олександр Аверчев.

 

Загалом в конференції прийняло участь 30 наукових закладів освіти, 17 приватних та громадських установ зі всієї України, а також 21 ОТГ, сільських та селищних рад.

 

На конференції були обговорені актуальні питання щодо процесу формування територій об’єднаних територіальних громад, роль агробізнесу в розвитку ОТГ, паспортизації земель сільськогосподарського призначення, контроль за використанням земель та дотримання земельного законодавства, а також пошук рішень до відповідних проблем пов’язаних з існуючими практичними питаннями в сфері землеустрою та перспектив розвитку топографо-геодезичних робіт, обмін практичним і науковим досвідом.

 

На завершення конференції гості відзначили високий рівень всеукраїнського науково-практичного заходу, висловили вдячність організаторам конференції за високий рівень проведення, насичену програму й безцінну можливість поспілкуватися у колі фахівців.

 

 Кожен учасник отримав безцінний досвід для подальшої наукової діяльності та звершень у майбутньому.   

 

Автор: асистент кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Бєлая І.С. (03.04.2020)