ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Мотиваційна зустріч зі школярами

3 березня кафедра іноземних мов у складі доцента Бокшань Г. І. і старшого викладача Макухіної С. В. разом з асистентом кафедри генетики та розведення сільськогосподарських тварин ім. В. П. Коваленка – Левченко І. С. провели профорієнтаційну роботу в Херсонській загальноосвітній школі І–ІІІ ступенів № 45.

Учнів 11 класу було ознайомлено з особливостями цьогорічної вступної кампанії: акцентовано умови навчання для здобуття ступеня молодшого бакалавра, а також додаткові переваги для учасників всеукраїнської олімпіади для вступників. Відповідаючи на питання школярів, Левченко І. С. наголосила на співпраці університету з роботодавцями, що сприяють працевлаштуванню випускників.

Важливою частиною зустрічі стало спілкування одинадцятикласників з представниками студентського парламенту – студенткою 2 курсу ФВГБЗ Бойко А. та студентом 1 курсу Новаком В., які поділилися своїми враженнями від навчання в Херсонському державному аграрно-економічному університеті, підкресливши високу якість знань, забезпечувану НПП, надзвичайно цікавим дозвіллям і сприятливою атмосферою для здобуття бажаної професії.

Автор: доцент Бокшань Г.І.