ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзне практичне заняття з дисципліни «Годівля тварин і технологія кормів» в умовах Херсонської філії державної установи «Інститут охорони ґрунтів України»

Практична підготовка є обов’язковим компонентом освітньої програми для здобуття кваліфікаційного рівня і має на меті набуття студентами професійних навичок і вмінь.

03 березня 2020 року здобувачі вищої освіти біолого-технологічного факультету спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» у супроводі доцентів кафедри технології виробництва продукції тваринництва Наталії Корбич, Оксани Любенко в межах виїзного практичного заняття з дисципліни «Годівля тварин і технологія кормів» на тему: «Зоотехнічний аналіз кормів» відвідали Херсонську філію державної установи «Інститут охорони ґрунтів України».

На початку заняття студентів привітав в.о. директора філії Михайло Мельник.

Здобувачі вищої освіти мали можливість побувати в лабораторії кормів, ознайомитися з методикою оперативних досліджень якості кормів у період заготівлі, визначення їх хімічного складу і поживної цінності та проведення повного зоотехнічного аналізу у період їх зберігання; проведення оперативних і арбітражних аналізів з визначення якості та безпечності агрохімікатів, продукції, кормів та сировини.

Студенти самостійно спробували визначити вміст вологи в рослинній продукції, вміст азоту (протеїн), олійності, жирів, золи, гігроскопічної вологи, крохмалю, клітковини.

Дякуємо за надану можливість в організації проведення виїзного заняття керівництву та провідним спеціалістам підприємства!

Автор: Корбич Н.М., Любенко О.І.