ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Бізнес – конференція "Зрошення в умовах південного степу"

Викладачі та студенти факультету водного господарства, будівництва та землеустрою взяли участь у бізнес – конференції «Зрошення в умовах південного степу», яку організувало та провело ТОВ «АМАКО» (м. Олешки).

В конференції приймали участь представники провідних сільськогосподарських підприємств Півдня України, проектних та сервісних компаній.

Компанія «АМАКО» є лідером по продажу та сервісному обслуговуванню дощувальних машин Westernв Україні. Дана техніка дозволяє оптимізувати витрати, мобілізувати ресурси з кожного гектару зрошувальної площі і досягти більш ефективної роботи підприємства в цілому.

Під час виступу професор Морозов О.В. наголосив на необхідності відновлення та розвитку зрошення в Південному регіоні України.

 

Доцент Волочнюк Є.Г. зазначив необхідність налагодження співпраці в системі «освіта-наука-виробницто» для вдосконалення  навчального процесу та  подальшого  працевлаштування здобувачів вищої освіти Херсонського ДАУ.

 

Асистент Нікітенко М.П. розкрила особливості вступної компанії до ДВНЗ "Херсонський ДАУ" у 2020 році.

 

Автори: професор кафедри науки про Землю Морозов О.В., доцент кафедри гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій Волочнюк Є.Г., асистент кафедри гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій Нікитенко М.П. (23.02.2020)