ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна зустріч з майбутніми абітурієнтами

20 лютого 2020 року викладачами ДВНЗ «Херсонський державний аграрно-економічний університет» у складі декана агрономічного факультету доцента Мринського І.М., доцента кафедри рослинництва, генетики, селекції та насінництва Домарацького Є.О та доцента кафедри технології виробництва продукції тваринництва Корбич Н.М. було проведено виїзні зустрічі з учнями випускних класів шкіл Горностаївського (Каїрська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Горностаївська ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів, Ліцей №1 Горностаївської селищної ради, Ольгівська та Констянтинівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) та Каховського (Василівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) районів.

За результатами спілкування майбутнім абітурієнтам було надано вичерпну інформацію щодо спеціальностей усіх факультетів та особливостей вступу до навчального закладу в 2020 році.    

 

Учнями було поставлено велику кількість запитань щодо особливостей навчання в аграрному університеті, багатьох цікавило не тільки освітній процес, а й можливості творчого розвитку і самореалізації в стінах ВУЗу.

Про престижність аграрних спеціальностей і конкурентоспроможність на ринку праці майбутніх випускників проінформував доцент Домарацький Є.О.

Автор: к.с.-г.н. доц. Михаленко І.В. (21.02.2020)