ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбувся третій день захисту кваліфікаційних магістерських робіт на кафедрі ГТБ, водної інженерії та водних технологій

18 грудня відбувся третій день захисту  кваліфікаційних магістерських робіт здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня денної форми навчання зі спеціальності 194 «ГТБ, водної інженерії та водних технологій»  факультету водного господарства, будівництва та землеустрою на кафедрі гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій.

Захист пройшов на високому рівні, доповіді ємко освітлювали виконану дослідницьку роботу. Всі поставлені задачі у кваліфікаційних роботах виконані та рекомендовані до впровадження окремі елементи у виробництво. Середній бал захисту робіт склав 4,3.

З промовою виступив начальник Управління Головного Каховського магістрального каналу Литвин Сергій Михайлович розповідав про перспективи обраної спеціальності та працевлаштування  кваліфікованих спеціалістів.

Після проведення захисту визнана найкраща  кваліфікаційна магістерська робота здобувача вищої освіти Гончарука В.В. за темою «Техніко-економічне обґрунтування будівництва системи краплинного зрошення в теплицях фермерського господарства «Макеєво» Чаплинського району Херсонської області».

Кафедра вітає наших здобувачів!

Автор: Нікітенко М.П. – Асистент кафедри ГТБ, водної інженерії та водних технологій. (18.12.2019)