ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбулось чергове засідання басейнової ради нижнього Дніпра

Сьогодні 13.12.2019 року відбулось чергове засідання басейнової ради нижнього Дніпра в Херсонському державному аграрному університеті. Відкрив засідання з привітальним словом ректор університету Кирилов Ю.Є. продовжив засідання Голова Басейнової Ради Брагінець І.В. та начальник Басейнового Управління Водних Ресурсів Нижнього Дніпра Андрієнко І.О., також приймали участь члени басейнової ради завідувач кафедри ГТБ, водної інженерії та водних технологій Шапоринська Н.Н. та заступник декана факультету ВГБЗ з навчальної роботи Волошин М.М.

Було розглянуто наступні питання:

1.Результати елементів плану управління річковим басейном Дніпра у розрізі суббасейну Нижнього Дніпра, розроблені у рамках проєкту ЄС «Водна ініціатива Європейського Союзу плюс для країн Східного партнерства».
2.Результати впровадження нової системи моніторингу вод.
3.Екологічний стан басейну Дніпра та організацію раціонального природокористування.

Також були розглянуті проєкти та заходи громадських організацій суббасейну Нижнього Дніпра, які пов’язані з водним фактором та формування цілісного відношення до водних ресурсів.
Відбувся огляд плану роботи басейнової ради нижнього Дніпра на 2020 рік.
До участі у заході були запрошені представники громадських організацій, органів влади і місцевого самоврядування, експерти, вчені та фахівці водогосподарсько-екологічного напрямку.

Автор статті: Нікітенко М.П. асистент кафедри ГТБ, , водної інженерії та водних технологій