ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Науковий гурток «Квітникарство» продовжує роботу

Науковий гурток «Квітникарство» здобувачів вищої освіти спеціальностей 206 «Садово-паркового господарства та 205 «Лісове господарство» продовжує свою роботу. Так 28.11.2019 р. відбулося чергове заняття гуртка, в якому взяли участь студенти 3 та 4 курсів факультету рибного господарства та природокористування та співробітники дендропарку ДВНЗ «ХДАУ».

 Керівник гуртка, асистент кафедри лісового та садово-паркового господарства Котовська Ю.С., запропонувала ознайомитись з умовами вирощування декоративно-листяних культур та особливостями їх використання в озелененні інтер’єрів (тема заняття «Особливості вирощування декоративно-листяних рослин. Використання в озелененні інтер'єрів») в виробничих умовах – відвідавши  разом з гуртківцями тепличне господарства  «Квіти Максимової»

 

 В ході заняття здобувачі вищої освіти мали можливість оцінити широке різноманіття асортименту рослин закритого ґрунту, які найчастіше використовуються в озелененні. Співробітники тепличного господарства поділилися практичними напрацюваннями та деякими секретами при вирощуванні квіткових та декоративно-листяних культур, що допоможе майбутнім фахівцям садово-паркового господарства у їх подальшій професійній діяльності.

 

З результатами роботи гуртка опубліковані тези доповідей у регіональних та міжнародних конференціях.

Автор: асистент кафедри лісового та садово-паркового господарства Котовська Ю.С. (11.12.2019)