ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Міжнародний конкурс професійної майстерності



Учасники VI Міжнародного конкурсу професійної майстерності студентів
з напрямку «Меліорація і водне господарство»

 

Команда Херсонського державного аграрного університету була представлена студентами будівельно-гідромеліоративного факультету: магістрантами 5 курсу Мочаліним Андрієм, Чуріловою Олександрою, студентом 4 курсу Лілекою Анатолієм. Керівником команди був асистент кафедри гідромеліорацій та економіки природокористування Жмак Дмитро Вікторович.
VI Міжнародний конкурс професійної майстерності студентів з напрямку «Меліорація і водне господарство» складався з 3 турів: теоретичної та практичної частин, а також конкурсу доповідей. В усіх турах студенти Херсонського державного університету показали високий рівень теоретичних знань та практичних навичок. Після проведення міжнародного конкурсу були підведенні підсумки.

Студенти Херсонського ДАУ виконують практичну частину

Доповідь магістранта Херсонського ДАУ – Мочаліна Андрія

В рамках II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади був проведений Всеукраїнський конкурс професійної майстерності на основі командного заліку та студентська наукова конференція. Студенти продемонстрували актуальні доповіді, що стосуються особливостей та перспектив розвитку водогосподарської галузі на прикладі регіонів, які вони представляли. Результати VI Міжнародного конкурсу професійної майстерності студентів з напрямку «Меліорація і водне господарство» в командному заліку такі:
1 місце – Національний університет водного господарства та природокористування;
2 місце – Одеська державна академія будівництва та архітектури;
3 місце – Херсонський державний аграрний університет;
В індивідуальному заліку за результатами II етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Гідромеліорація» студенти зайняли такі місця:
1-е місце посіла магістрантка ННІ водного господарства та природооблаштування НУВГП Сенчук Світлана;
2-е місце посіла магістрантка Чурілова Олександра з Херсонського державного аграрного університету;
3-е місце посіла студентка Шачнева Ірина з Одеської державної академії будівництва та архітектури.
Інші студенти Херсонського державного аграрного університету були нагороджені дипломами за активну участь та проявлений загальний високий рівень підготовки зі спеціальності «Гідромеліорація».