ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Завершальна зустріч «Поетично-музичної осені з випускниками ХДАУ»

Завершальна зустріч «Поетично-музичної осені з випускниками ХДАУ» стала справжнім святом для гостей заходу.

Поціновувачі поетичного слова й авторської пісні отримали огром яскравих вражень від віршів випускниці економічного факультету, нині журналістки – Альони Мовчан і співу бас-гітариста рок-гурту «Скіфи» – Віктора Ревенка.

Творчий дует з першої хвилини зустрічі підкорив серця студентів і викладачів надзвичайно позитивною енергетикою таланту й харизматичністю. Альона Мовчан прочитала ніжну лірику про кохання, щемливі рядки, присвячені дідусю й бабусі, а також гумористичні вірші. Віктор Ревенко виконав пісню «Сині маки» (текст – Альона Мовчан), а також низку авторських творів, які вже встигли стати улюбленими у відвідувачів мистецьких заходів Херсона. Альона розповіла про заснований нею творчий проект «Поетична шафа»,якому вже майже чотири роки, а також надихнула студентів відвідати чергову зустріч «шафівців» (1 грудня у клубі “Masson”) цікавими розповідями про нього.

Усі присутні були в неймовірному захваті від виступу чудового дуету! На пам'ять про захід Альона Мовчан подарувала примірники своєї збірки «У полоні зелених очей».

 

Автор: Бокшань Г.І. (24.11.2019)