ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Обласна студентська конференція до Дня студента

12 листопада 2019 року студенти Херсонського державного аграрного університету у рамках обласної програми «Молодь Херсонщини» на базі Херсонського морського коледжу рибної промисловості прийняли участь у Обласній студентській конференції, приуроченої до Дня студента. Учасниками заходу стали 135 представників 23 закладів вищої та фахової передвищої освіти міста Херсона та області.

Гостей привітали голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв, заступник голови ХОДА Світлана Чепіга, заступник директора Департаменту освіти, науки та молоді ХОДА Ніна Левенець, голова Студентської ради при ХОДА Юлія Покидько. Під час конференції обговорено питання, присвячені змінам в освітянській сфері за керівництва міністерки Ганни Новосад, та проведено роботу у тренінгових групах.

На завершення заходу відбувся святковий концерт за участю представників закладів вищої освіти.  За активну життєву позицію, сумлінне ставлення до громадських обов’язків, значний внесок у розвиток студентського студентського самоврядування Херсонської області найкращі студенти були нагороджені подяками Департаменту освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації. Від Херсонського державного аграрного університету подяками були нагороджені Калуцька Галина (біолого-технологічний факультет), Соколова Маргарита (економічний факультет), Баландіна Ірина (агрономічний факультет).

Автор: Кривий В.В. (22.11.2019)