ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Результати II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Водні біоресурси та аквакультура»

Херсонський державний аграрний університет для участі у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади направив 22 квітня 2013 року комаду в складі 3 студентів: Котенка Дениса Ігоровича, Маліновського Олександра Сергійовича та Довженка Аркадія Володимировича. Керівником команди Херсонського державного аграрного університету був назначений старший викладач кафедри аквакультури рибогосподарсько-екологічного факультету Орленко Андрій Миколайович.

Олімпіада проходила в два тури: перший тур - теоретичний, а саме визначення рівня теоретичної підготовки студентів у формі тестування; другий тур – практичний, а саме визначення рівня практичної підготовки студентів у формі практичної роботи. До завдань теоретичної та практичної частин були включені питання з дисциплін «Гідробіологія», «Іхтіологія» та «Розведення риб».

Оцінювання результатів кожного туру олімпіади проводилось за бальною системою, розробленою оргкомітетом. За результатами двох турівбув визначений загальний рейтингкожного з учасників.

Студент 4 курсу Котенко Денис виборов III місце в індивідуальному рейтингу II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Водні біоресурси та аквакультура», дисципліна «Іхтіологія». Він був нагороджений Дипломом.

Студент 4 курсу Маліновський Олександр виборов III місце в індивідуальному рейтингу II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Водні біоресурси та аквакультура», дисципліна «Ірозведення риб». Він був також нагороджений Дипломом.

Команда студентів спеціальності «Водні біоресурси» рибогосподарсько-екологічного факультету Херсонського державного аграрного університету отримала також Подяку Білоцерковського Національного аграрного університету за активну участь в проведені II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Водні біоресурси та аквакультура».

Таким чином, комаду студентів спеціальності «Водні біоресурси» рибогосподарсько-екологічного факультету Херсонського державного аграрного університету необхідно привітати з вдалим виступом в II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Водні біоресурси та аквакультура».