ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

22 жовтня 2019 р. відбулося засідання робочої групи з науково-дослідної роботи та міжнародної діяльності

Засідання проводилось під головуванням проректора з наукової роботи та міжнародної діяльності, професора Аверчева О.В.

Під час проведення засідання робочої групи з науково-дослідної роботи та міжнародної діяльності в навчальному році були розглянуті питання щодо:

-       затвердження результатів І етапу конкурсного відбору проектів наукових досліджень і розробок (основний конкурс).

-       рекомендації до друку на затвердження вченої ради університету навчального посібника «Наукова термінологія в агрономії» авторів Лавренко С.О., Дашевська Л.М.; колективну монографію «Архітектурне середовище та мистецтво» за ред. А. Білик, Т. Кутузова, В. Сікорська.

-       висування к.е.н. Жосан Г.В., к.е.н. Кириченко Н.В.  на розгляд до вченої ради університету щодо присвоєння їм вченого звання (доцента).

-       надання дозволу керівництва аспірантами доценту кафедри землеробства Бердніковій Олені Геннадіївні.

-       відрахування з аспірантури здобувача вищої освіти ступеня доктора філософії другого року навчання за кошти державного бюджету Добровольської Яни Юріївни.

-       затвердження тем дисертаційних досліджень і призначення наукових керівників (консультантів) здобувачам вищої освіти ступеня доктора філософії (наук) першого року навчання.

-       затвердження претендентів на отримання обласної стипендії для молодого науковця.

Автор: Сімонова О.М.