ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Тренінг для абітурієнтів 2020 року «Вірне обрання спеціальності»

В ДВНЗ «Херсонський ДАУ» 23 жовтня 2019 року під час масштабного організованого профорієнтаційного заходу «День відкритих дверей в ХДАУ» кафедрою гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій було проведено Тренінг для старшокласників-абітурієнтів 2020 року, в першу чергу для випускників сільських шкіл.

 

Зустріч учнів 11 класу Комишанської ЗОШ №26 в ХДАУ

 

Випускники 2020 року задають питання про всі спеціальності ХДАУ

Професор Морозов В.В. під час проведення Тренінгу з випускниками Комишанської загальноосвітньої школи №26, звернув увагу старшокласників на необхідність системної, комплексної підготовки до обрання своєї майбутньої спеціальності, врахування всіх факторів успішного вступу і навчання в університеті, детально розповів про всі спеціальності ХДАУ, місця і посади перспективного працевлаштування молодих фахівців, про мотивацію вступу на Підготовче відділення університету.

 Викладачі кафедри відповідали на всі питання майбутніх абітурієнтів. На думку вчителя-куратора школи №26 Коваль Людмили Іванівни старшокласникам дуже сподобався гостинний прийом, презентація спеціальностей, а також концерт і ярмарок. Частина школярів вже обрали для себе спеціальності ХДАУ.

Автор: Морозов В.В. – професор кафедри гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій ДВНЗ «ХДАУ».