ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзна практика студентів 4 курсу агрономічного факультету

Так, навчальною програмою дисципліни «Виробництво хлібобулочної продукції» передбачено виїзне заняття в умовах виробництва. Для цієї мети було вибрано Хлібозавод №3 міста Херсон.

Студенти ознайомилися з технологічними лініями виробництва подового і формового хліба, булочних та бубличних виробів, а також з обладнанням та асортиментом продукції, яка виробляється на даному підприємстві. Найцікавішим було скуштувати свіжовипечений хліб та гарячі булочки!


Наступний виїзд відбувся до ТОВ СП "НІБУЛОН" м. Миколаїв.

Студентам розповіли про способи зберігання зерна на даному підприємстві, правила проведення відбору зразків з різних видів транспорту, відвантаження зерна, а також показали виробничо-технологічну та хімічну лабораторії, ознайомили з сучасним обладнанням для визначення якості зерна (білка, клейковини, числа падіння, натури, мікотоксинів, ГМО та ін.).

Відповідний звіт про дану екскурсію розміщено на офіційному сайті компанії «НІБУЛОН» - http://www.nibulon.com/r/news.php?id=3403827
Не менш цікавою виявилася довгоочікувана екскурсія на винзавод агрофірми-радгоспу «Білозерський» з метою ознайомлення з технологіями переробки винограду.

Після ознайомлення з виробництвом на студентів чекала дегустація вин, що виробляються даним підприємством, а це виноградні вина, які відомі у всьому світі та мають різноманітні медалі та Гран-прі!

Студенти залишились задоволеними проведеними виїзними заняттями!