ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

У ДВНЗ «ХДАУ» відбулася олімпіада з моніторингу навколишнього середовища

12 лютого 2019 року на кафедрі екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Моніторинг навколишнього середовища». В олімпіаді прийняли участь здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання за спеціальністю 101 «Екологія».

 

З привітальним словом розпочала захід член конкурсного журі, доцент Стратічук Н.В. Також підтримати та побажати успіхів долучились представники деканату та викладачі кафедри екології та сталого розвитку імені професора Ю.В. Пилипенка.

 

Для учасників олімпіади цей захід став гарною можливістю оцінити свої теоретичні знання та презентувати результати своєї навчальної діяльності.

 

Варто зауважити, що це вже не перша олімпіада з моніторингу, яка проводиться у ДВНЗ «ХДАУ». З кожним роком рівень підготовки учасників зростає, тож бажаємо успіхів здобувачам вищої освіти!

 

Переможці олімпіади достойно представлять Університет на II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади, яка відбудеться у квітні на базі Одеської національної академії харчових технологій.

Автор: лаборант кафедри Гарафон С.Г., здобувач вищої освіти Сокольник О.С.