ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Здобувач вищої освіти Паталашка А.О. відвідала кондитерську виставку у м. Кельн

27-30 січня 2019 року тридцять українських студентів побували на найбільшій в світі кондитерській виставці ISM 2019 у м. Кельн. Всі вони - переможці конкурсу "Харчові технології" Благодійного фонду Б. Колеснікова, а серед них здобувач вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 3 року навчання біолого-технологічного факультету спеціальності 181 «Харчові технології» Паталашка А.О. 

 

ISM - це наймасштабніша подія в «солодкій» індустрії. Саме сюди з усього світу їдуть виробники показати свої новинки. У цьому році в ISM взяли участь 1 700 виробників з 76 країн світу. Свою продукцію презентували як лідери ринку Barcel, Lambertz, Sölen, Colombina, Sorini, Ricola, Kambly, так і новачки бізнесу.

 

Деякі переможці обговорили на виставці свої проекти з виробниками. У їх числі була і Паталашка А.О., яку надихнули працювати над розробленим проектом.

 

На виставці до переможців приєднався Президент благодійного Фонду Борис Колесніков і розповів про ще один конкурс, після якого молоді фахівці зможуть отримати грант на 50-100 тис. дол. на реалізацію своїх проектів.

 

Також здобувачі вищої освіти відвідали собор святого Мартіна, Ратушу, Площу Старий Ринок, Музей парфумів, Міст Гогенцоллернів і Музей шоколаду. Паталашка А. побачила не тільки Кельнський собор у його природному вигляді, але і в шоколадній мініатюрі.

Автор: Кривий В. В. Прес-центр (БТФ)