ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

День кар’єри у Херсонському державному аграрному університеті

21 грудня 2018 року в Херсонському державному аграрному університеті відбувся «День кар’єри». Організаторами даного заходу були Херсонський державний аграрний університет, громадська організація «Південна Аграрна Молодь», студентський парламент ДВНЗ «ХДАУ», департамент освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації, Студентська рада при Херсонській обласній державній адміністрації, відповідно до виконання п. 2.10 плану заходів щодо реалізації у 2018 році обласної програми «Молодь Херсонщини» на 2017-2021 роки, затвердженої рішенням сесії обласної ради VII скликання від 08 вересня 2017 року № 607.

Захід відкрив проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності, доктор с.-г. наук, професор Аверчев Олександр Володимирович, він розповів здобувачам вищої освіти та гостям, що завітали на даний захід,  про актуальні програми працевлаштування не тільки аграрного направлення, а також і інших направлень, що стосуються  економіки, будівництва, екології. Такі програми будуть цікаві всім закладам вищої освіти міста Херсон та Херсонської області, за інформацією про вакансії та програми стажування можна буде спостерігати на офіційному сайті аграрного університету.

 

Також на даному заході виступили запрошені гості, начальник відділу Херсонського міського центру зайнятості Нагаєва Світлана Петрівна, та представники Херсонського обласного центу зайнятості Лєсна Наталія Володимирівна і Крамаренко Тетяна Григорівна, які розповіли про вільні вакансії роботи для молоді та як успішно побудувати свою кар’єру в Україні, а саме в Херсонській області.  

На захід були запрошені  і потенційні роботодавці приватних підприємств: завідувач м’ясного відділу компанії «Сільпо-Фуд» Гавріков Євген Димидович; менеджер з роздрібної торгівлі торгівельної мережі «Везунчик» Марченко Олена Юріївна; директор з маркетингу компанії GROWSEEDS  Сагаль Іван Михайлович.

Автор: Кривий В. В. Прес-центр