ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Первинна акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми в Державному вищому навчальному закладі «Херсонський державний аграрний університет»

Відповідно до підпункту 20 пункту 2 розділу XV «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про вищу освіту» та пункту 4 «Положення про акредитацію вищих навчальних закладах та вищих професійних училищах», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 9 серпня 2001 р. № 978 «Про затвердження «Положення про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у вищих навчальних закладах та вищих професійних училищах», з метою проведення первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в Державному вищому навчальному закладі «Херсонський державний аграрний університет» та наказу Міністерства освіти і науки України від 07.12.2018 р., № 2741-л розпочала роботу експертна комісія у складі:

Голова комісії: Підпала Тетяна Василівна - завідувач кафедри технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва Миколаївського національного аграрного університету, доктор сільськогосподарських наук, професор.

Член комісії: професор Рубан Сергій Юрійович – завідувач кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин Національного університету біоресурсів і природокористування України, доктор сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент Національної академії аграрних наук України.

Зустріч першого проректора, проректора з науково-педагогічної роботи  Яремко Юрія Івановича з головою акредитаційної  експертної комісії, завідувачем кафедри технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва, доктором с.-г. наук, професором Миколаївського НАУ
Підпалою Тетяною Василівною та деканом біолого-технологічного факультету Балабановою Іриною Олександрівною

 

Завідувачі випускових кафедр: технологій переробки та зберігання с.-г. продукції, доктор сільськогосподарських наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, член-кореспондент НААНУ Пелих Віктор Григорович та завідувач кафедри виробництва продукції тваринництва, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Ведмеденко Олена Володимирівна приймають акредитаційно експертну комісію з освітньо-професійної програми
«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» із спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» галузі знань
20 «Аграрні науки та продовольство» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в Державному вищому навчальному закладі «Херсонський державний аграрний університет».

Автор: Кривий В. В. Прес-центр (БТФ)