ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Аграрний університет – вуз, де навчаються чемпіони

Студент п’ятого курсу економічного факультету Микита Пешенко завоював золоту медаль на міжнародному турнірі International Friendship Karate Championships (IKO Nakamura) – змагання, що є Чемпіонатом світу з кіокушин карате. Чемпіонат відбувся через 2 тижні після Абсолютного чемпіонату Європи, який проходив в Японії міста Осака. Перший бій був з європейцем, сильний боєць якого запросили жити до Японії і виступати під японським прапором.

Другий бій проходив з японцем діючим чемпіон в категорії чоловіків 18-35 років в проміжку 85-90 кг. Третій бій був з іранцем найсильніший боєць з яким мені доводилося битися за останні 5 чемпіонатів, зазначив Микита Пешенко і він був одним з фаворитів цього чемпіонату. Півфінал був з лідером японського підрозділу та головним фаворитом цього чемпіонату, наступний бій був знову з іранцем і таким же сильним як і всі попередні. Після перемоги на цьому чемпіонаті титул став – АБСОЛЮТНИЙ чемпіон СВІТУ!

Також Микита зауважив, що кожен бій на чемпіонаті світу давався дуже важко, кожні бійці були лідерами своїх країн! І ще хочу пояснити чому чемпіонат називають-АБСОЛЮТНИМ. Це коли всі вагові категорії змішують в одну - це проміжок 18-35 років але вагові обмеження прибираються! Наприклад: боєць важить 70 кг а його супротивник може бути 120 кг.

Вітаємо нашого титулованого переможця!

 

Автор: Прес-центр ХДАУ Катерина Нікітенко