ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

26 вересня 2018 р. студенти І курсу спеціальності 181 «Харчові технології» відвідали підприємство ТОВ «Херсонська кондитерська фабрика»

Здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня першого року навчання 3 групи денної форми спеціальності 181 «Харчові технології» з представниками кафедри інженерії  харчового виробництва, а саме асистентом Мєрною І.І. та старшим викладачем Тулученко Н.В., в умовах ТОВ «Херсонська кондитерська фабрика» (м. Херсон) провели виїзне заняття.

Студенти І  курсу 3 групи на підприємстві ТОВ «Херсонська кондитерська фабрика»  (м. Херсон)

 

Асистент Мєрна І.І. та старший викладач Тулученко Н.В. на підприємстві з випуску солодкої продукції

У ході заняття студенти ознайомились із технологічними процесами трьох цехів: вафельного, цукеркового та карамельного. Вони були захоплені побаченим та під час дегустації пересвідчились у високій якості продукції.

 

Студенти спостерігають процес формування вафель

 

 Процес сушіння шоколадних цукерок

 

Аерування карамелі до створення перламутрового відтінку

Автор: Тулученко Н.В.