ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» гостинно зустрічає готель «Optima Kherson»

19 вересня 2018 року студентів 1 курсу  економічного факультету спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом з викладачем Дугою В.О. та куратором групи Бойко Л.О. гостинно приймав готель  «Optima Kherson», що входить до найбільшої готельної мережі України «Reikartz Hotel Group».

Даний захід відбувся завдяки запрошенню регіонального менеджера Юлії Федотової та  прекрасній роботі досвідчених професіоналів Максиму Лапюк – заступнику управляючого готелю та Едуарду Василенко – спеціалісту з навчання персоналу.

Студенти ознайомилися з історією створення мережі, її брендами.  Під час екскурсії вони довідалися про особливості меблювання та оснащення номерів таких категорій як класичний, стандартний, покращений.

Максим розповів про служби, що входять до  організаційної структури готелю: службу прийому та розміщення, хаускіппінг, службу ресторанного сервісу.

Едуард зробив акцент на основах сервісу, кодексі поведінки персоналу готелю. Цікавою була інформація про вимоги, які пред'являються до тих, хто хоче побудувати свою кар‘єру в мережі і отримувати приємні бонуси.

Студентів зацікавила система навчання персоналу, наявність  різноманітних департаментів в компанії, в яких кожен співробітник може реалізувати себе при наявності певного досвіду та старанності.

 

Автор: Дуга Вікторія Олександрівна – старший викладач кафедри публічного управління та адміністрування