ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

В Аграрному університеті відбулася традиційна посвята у студенти.

Урочистості з нагоди нового навчального року відбулися сьогодні у стінах Херсонського Аграрного університету. Першокурсники та магістри, яким цьогоріч випало за честь стати студентами найкращого вишу півдня України зібралися на Студентській площі ХДАУ.

З привітальним словом до студентів звернувся ректор університету Юрій Кирилов, - «Ми горді з того, що ви обрали саме Аграрний університет, що до нашої великої родини приєднуються відмінники навчання, переможці всеукраїнських, обласних предметних олімпіад, чемпіони Європи і чемпіони України та переможці Малої академії наук».

Також ректор зазначив, що серед нових спеціальностей, є студенти яких у виші навчатимуть уперше і побажав, аби їхній твердий дух, обравши навчання у цьому закладі, надихнув на отримання глибоких знань, що допоможуть їм відбутися як особистостям та розбудувати незалежну державу.

Чисельних гостей, студентів та їх батьків привітав і голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв, зазначивши, що за свої 144 роки Аграрний університет впевнено крокує вперед, тим самим відкриває нові спеціальності які так необхідні нашому регіону.

 

 

Автор: Прес-центр ХДАУ Катерина Нікітенко