ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вступні випробування до кафедри військової підготовки в ДВНЗ «ХДАУ» відбулися.

     Студенти ДВНЗ «ХДАУ» зробили вірний, відповідальний крок, якщо вирішили вступити до кафедри військової підготовки офіцерів запасу. Військове звання офіцера запасу допоможе їм в майбутньому в становленні як фахівців-організаторів: забезпечить зростання по службовій кар’єрі, на державній службі, в силових відомствах, прокуратурі, службі безпеки, міністерстві надзвичайних ситуацій, митних органах та ін., а якщо буде в цьому необхідність, то покласти на себе почесну відповідальність за захист своєї Батьківщини.

     В першій декаді вересня 2018 року у ДВНЗ «ХДАУ» відбулися вступні випробування до кафедри військової підготовки зі ВОС 600100.

     Студенти, які пройшли військово-лікарську комісію та отримали відмітку в приписне свідоцтво про придатність до навчання за програмою підготовки офіцерів запасу були допущені до іспитів.

     Вступні випробування проводилися уповноваженими посадовими особами згідно вимог інструкції та правил прийому за такими показниками:

     1. Оцінка рівня фізичної підготовки: біг 100 м, крос 3000 м, підтягування на перекладені.

     2. Оцінка індивідуальних психологічних якостей – оцінка професійної придатності до успішного навчання та оволодіння військовою спеціальністю.

     3. Оцінка рівня знань допризовної підготовки в об’ємі шкільної програми.

     Ректорат ДВНЗ «ХДАУ» щиро вітає студентів, які склали вступні випробування до кафедри військової підготовки, зичить їм натхнення, міцного здоров’я в нових звершеннях. 

Автор: Минкін М.В.