ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Кафедра військової підготовки 1 серпня 2018 року провела випуск молодших офіцерів запасу, студентів ДВНЗ «Херсонського ДАУ»

В 2018 році з 2 липня по 1 серпня для студентів ДВНЗ «ХДАУ», які повністю виконали курс навчання на філії кафедри військової підготовки та склали всі передбачені заліки та іспити, були проведені польові збори на полігоні Одеського ДЕУ.

На зборах студенти навчалися польовим стрільбам, проводилися навчальні практики з військових дисциплін, закріплялися на практиці теоретичні знання.

Студенти ДВНЗ «ХДАУ», які пройшли повний курс військової підготовки, склали випусковий екзамен, 1 серпня 2018 року в урочистій обстановці прийняли Військову присягу на вірність Українському народу та були атестовані до офіцерського складу за військовою обліковою спеціальністю 600 100.

За наказом міністра оборони України цим студентам присвоєне первинне військове звання «Молодший лейтенант запасу».

Ректорат ДВНЗ «ХДАУ» щиро вітає наших випускників, які пройшли через багато випробувань, бажає їм нових звершень та запрошує бажаючих, патріотично налаштованих студентів для навчання на кафедру військової підготовки.

Автор: Минкін М.В.