ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Захист випускних кваліфікаційних робіт бакалавра на факультеті РГП

14 - 15 червня 2018 року на факультеті Рибного господарства та природокористування відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт бакалавра за спеціальністю «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».

Головою екзаменаційної комісії було призначено заступника директора Департаменту екології та природних ресурсів Херсонської обласної державної адміністрації Мартиненка М. В.

 

До захисту було допущено 16 студентів денної форми навчання. Кращими захистами дня було визнано виступи студентів Гарафона Сергія на тему «Оцінка поводження з твердими побутовими відходами у місті Херсоні на шляху до сталого розвитку» та Бегларян Аліни на тему «Обґрунтування розширення меж Національного природного парку «Джарилгацький»

 

За результатами захистів комісією було вирішено, що всі студенти  гідні присвоєння кваліфікації організатора природокористування. Рекомендації до впровадження робіт у виробництво отримали студенти Анісімов С.В. з темою «Екологічна оцінка впливу на довкілля проекту реконструкції котельні міста Гола Пристань» та Попов О.І. з темою «Комплексне біологічне очищення стічних вод житлового комплексу».

Окремих студентів, які показали високий рівень знань та гідно зарекомендували себе на виробничій практиці, голова комісії у майбутньому запросив до роботи у Департаменті екології та природних ресурсів Херсонської обласної державної адміністрації.

За підсумками захисту екзаменаційна комісія рекомендувала всіх студентів до вступу в магістратуру.

Вітаємо наших випускників з успішним закінченням навчання!