ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Навчальна практика з дисципліни «Механізація, електрифікація та автоматизація сільськогосподарського виробництва (електрифікація та автоматизація с.-г. виробництва; енергетичні засоби для АПК»

23  травня  під час проходження навчальної практики з дисципліни «Механізація, електрифікація та автоматизація сільськогосподарського виробництва (електрифікація та автоматизація с.-г. виробництва; енергетичні засоби для АПК» студенти 1 курсу агрономічного факультету ДВНЗ «ХДАУ» мали змогу відвідати Кропивницький завод «Elvorti».

 Завод виготовляє посівну, ґрунтообробну та збиральну техніку для АПК, зокрема спеціалізується на виготовленні сівалок для посіву зернових і просапних культур, культиваторів для суцільної і міжсмугової обробки ґрунту.

  Студентам дуже сподобалася ескурсія по заводу, після якої на студентів чекав смачний обід, аби вони були повні сил та енергії на зворотню дорогу.

 Хлопці та дівчата повернулися з екскурсії, хоч і втомлені, проте дуже задоволені та з багажем нових знань, які їм знадобляться вже на другому курсі.

Автор: Глушко Т.В.