ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбулося виїзне практиче заняття до Інституту тваринництва степових районів імені М.Ф. Іванова «Асканія-Нова»

 24 травня 2018 року для студентів 1,2 курсу та магістрів біолого-технологічного факультету, згідно навчального плану, відбулося виїзне практиче заняття до Інституту тваринництва степових районів імені М.Ф. Іванова «Асканія-Нова» – Національного наукового селекційно-генетичного центру з вівчарства.

 

Студенти, викладачі та науковці нашого університету відвідали щорічний Всеукраїнський семінар-нараду "Інноваційний розвиток вівчарства в ринкових умовах", в якому взяли участь представники НААН, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Херсонської ОДА та підприємств області, науковці та фахівці галузі.

 

Цікаво та інформативно пройшла виставка-реалізація племінного поголів’я овець; навчання з бонітування овець, був представлений виставковий майданчик, де продемонстровані породи овець асканійської селекції; барани-плідники м’ясних порід зарубіжної селекції; помісні тварини, також відбувся.конкурс стригалів.

 

По закінченню відбулось нагородження науковців та виробничників.

 

Після семінару, наші студенти відвідали лаборатораторії ДНК-технологій, штучного запліднення, трансплантації ембріонів та фізіологічний двір, де було продемонстровано результати селекційної роботи, помісне поголів'я та дослідні групи тварин.

 

Музейна кімната ім. професора М.Ф. Іванова

 

Багато знань і вражень отримали наші студенти під час виїзного практичного заняття.

Автор: Коваленко Тетяна