ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбувся бізнес-семінар «Розвиток регіонального співробітництва між Ізраїлем та Україною в аграрному секторі»

23 травня 2018 року у стінах Департаменту агропромислового розвитку (м. Херсон) відбувся бізнес-семінар «Розвиток регіонального співробітництва між Ізраїлем та Україною в аграрному секторі».

 Модератор: заступник директора Департаменту – начальник управління інвестиційного забезпечення та переробної промисловості - Степанова Маргарита Михайлівна.

Ініціатор та голова зборів : президент асоціації сприяння розвитку та співпраці «Ізраїль-України та країн СНД» Лео Табаков.

 

В роботі семінару взяли участь представники обласної державної адміністрації, представники громадських організацій, сільгосппідприємств, фермерських господарств та представники ДВНЗ «ХДАУ»: професор Нежлукченко Тетяна Іванівна та доцент

Папакіна Наталія Сергіївна.

 

Пан Леон Табаков розповів херсонським аграріям про принципи та основні напрямки діяльності Асоціації «Ізраїль – Україна, та країни СНД», досягнення окремих галузей сільського господарства, та зокрема тваринництва Ізраїлю. Були зазначені напрямки розвитку та співпраці для сільгоспвиробників Херсонщини, що до налагодження співробітництва з Асоціацією.

Відбулась демонстрація прикладів продуктивної співпраці асоціації у галузях скотарства, козівництва, птахівництва, рибництва у країнах СНД. Надані ініціативні пропозицій для подальшого розвитку у аграрного сектору та співпраці із ДВНЗ «ХДАУ».

 

Зустріч відбувалась у дружній та доброзичній атмосфері.

Автор: Папакіна Наталія