ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

В ХДАУ розіграли «Кубок ректора 2018 з КВК»

16 травня в Херсонському державному аграрному університеті відбувся «Кубок ректора 2018 з КВК»

 

У грі взяли участь п'ять команд кожна з яких представляла свій факультет, а саме агрономічний факультет команда «Агромафія», економічний факультет команда «Вжух», біолого - технологічний факультет команда «Вибухова речовина», факультет рибного господарства та природокористування «Комісар РЕФ» і команда факультету водного господарства, будівництва та землеустрою «У кубі».

 

Гра на сцені була дуже запальна, весела. та креативна. Всіх учасників гучними оплисками підтримував переповнений зал ХДАУ. Вибір команди-переможниці був дуже напружений та складний, так як всі команди виклалися на сто відсотків і були неймовірними та неповторними. 

Отже, журі у складі голови ректора Херсонського державного аграрного університету Юрія Кирилова підрахувавши бали, оголосили переможців «Кубку ректора 2018», якими стали команда агрономічного факультету «Агромафія», з чим ми щиро вітаємо її учасників.

 

Розігравши «Кубок ректора 2018» з КВК студенти довели, що ХДАУ найкращі не тільки у навчальній підготовці, а й у веселій грі КВК.

 

Автор: Прес-центр ХДАУ Катерина Нікітенко