ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

ІІ семестр в Скадовському технікумі ДВНЗ ХДАУ

ІІ семестр  в Скадовському технікумі ДВНЗ ХДАУ розпочався активно та творчо.

Виховна цінність участі студентів у  позаудиторній роботі   полягає в тому, що молодь творчо розвивається, в неї розкривається  почуття відповідальності, колективне переживання успіхів і невдач.

Учасники художньої самодіяльності краще розуміють і відчувають красу мистецтва і природи, людських стосунків, більше тягнуться до прекрасного і вічного.

Тарас Григорович  Шевченко займає виняткове місце в душі кожного українця. «Подібно до Ісуса Христа він виявився єдиним, хто свого часу зійшов на українську Голгофу, щоб там бути розп’ятим за любов до Бога і народу».23 березня у актовій залі технікуму,пройшов виховний захід «Т.Г.Шевченко,український Прометей». Зі сцени линули вірші поета,його пісні. Нікого не залишило байдужим виконання пісень «Реве та стогне Дніпр широкий», «Думи мої..», «Зоре моя вечірняя»,а його поетичні рядки  викликали хвилю емоцій від смутку до гордості за Україну,за її людей,які прославляли її. Одним з них є наш титан –Т.Г.Шевченко.

Вже стало гарною традицією,проводити в технікумі відбірковий тур конкурсу талантів Скадовського технікуму,в рамках  Всеукраїнського фестивалю серед аграрних закладів освіти «Софіївські зорі». В цьому році це свято співпало з днем відкритих дверей.

В актовій залі технікуму,зібрались  студенти,учасники художньої самодіяльності, щоб вшанувати мистецтво. І кожен приніс із собою неоціненний скарб — любов до поетичного слова, музики, образотворчого мистецтва, хореографії,пісні. А ще — доброзичливість у серці, бажання творити. Почесні судді конкурсу,гості,глядачі не були дуже суворими до виконавців і подарували одне одному мить насолоди від спілкування. А свою майстерність показали 21 учасник художньої самодіяльності технікуму,учасники гуртка вокального співу,гуртка художнього слова та хореографічного гуртка. А захищати честь технікуму на обласному конкурсі випала  учасникам гуртка вокального співу:Бухтій Вікторії,студентці 43 групи,Дудченко Вікторії,студентці 41 групи,Бєлякову Дмитру,студенту 41 групи , дівочому гурту «Візерунок» та учасниці хореографічного гуртка Мороз Каріні,студентці 23 групи.

Автор: Культ організатор Яценко Г.С.