ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Студенти Скадовського технікуму ДВНЗ ХДАУ відвідали 19 пожежно-рятувальну частину ГУ ДСНС України в Скадовському районі.

18 квітня 2018 року студенти 1 курсу 3-а групи  Скадовського технікуму ДВНЗ ХДАУ на чолі з куратором Кравченко Валентином Миколайовичем відвідали 19 пожежно-рятувальну частину ГУ ДСНС України в Скадовському районі.

Під час екскурсії студенти  мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж та транспорт спеціального призначення.

Cтарший пожежний рятувальник  пожежної частини розповів, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Найбільше студентам запам’яталися відвідини гаража з технікою та устаткуванням. Всі з задоволенням  фотографувались поруч  з технікою та мали змогу роздивитись костюми, в яких працюють пожежні.

Рятувальники розповідали їм  про те, як працює та чи інша техніка та відповідали на  всі поставлені запитання.  

Під час зустрічі старший пожежний рятувальник    звернув увагу студентів на  причини  виникнення пожеж та їх запобігання, розповів як правильно діяти у разі пожежі.
 Після побаченого і почутого кожен з них  глибше  зрозумів для себе  важливість та  героїчність  професії  пожежника. Ця екскурсія дала можливість познайомити молодь технікуму з професією героя-рятувальника та навчити  техніці безпеці життєдіяльності.

Дякуємо співробітникам пожежної частини №19  за захоплюючу та пізнавальну екскурсію!

Автор: Куратор 3-А групи Кравченко В.М.