ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

20 квітня в Скадовському технікумі відбувся День відкритих дверей

20 квітня в Скадовському технікумі  відбувся День відкритих дверей. Адміністрація та викладачі технікуму підготували для учасників цьогорічної зустрічі різноманітні заходи: усі абітурієнти мали можливість відвідати аудиторні класи,колекційно-дослідне поле та наочно ознайомитися з особливостями майбутньої професії. Кожен із відвідувачів отримав низку цінних порад щодо обраної майбутньої професії з урахуванням їх здібностей та складу характеру.

У свою чергу, батьки мали можливість поспілкуватися з директором Гончарським Іваном Львовичем.

Він детально ознайомив гостей з історією навчального закладу, його традиціями і досягненнями.

Роза Іллівна,відповідальний секретар приймальної комісії, роз’яснила про особливості вступної компанії 2018 року, розповіла про потужний викладацький склад технікуму, багаторазові перемоги наших студентів у конкурсах, олімпіадах .

Батьки мали змогу переглянули рекламні ролики про технікум та цікаву відео-хроніку різноманітних заходів і подій, які традиційно у нас відбуваються. 
 Під час зустрічі присутні отримали вичерпні відповіді на запитання, тому можна з впевненістю сказати, що з’явилося ще більше охочих вступити до Скадовського технікуму ДВНЗ «ХДАУ».

 

 

Автор: Відповідальний секретар приймальної комісії Рубін Р.І.