ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч радника дирекції Науково-дослідного інституту інтелектуальної власності НАПрН України зі студентами факультету водного господарства, будівництва та землеустрою

24 квітня у ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» кафедрою землеустрою, геодезії та кадастру, факультету водного господарства, будівництва та землеустрою було організовано зустріч з видатним науковцем, письменником, к.т.н., доцентом, радником дирекції Науково-дослідного інституту інтелектуальної власності Національної академії правових наук (м. Київ) Дорожко Григорієм Костянтиновичем.

Студенти різних спеціальностей мали змогу дізнатися про особливості розвитку творчого мислення за допомогою евристичних методів дослідження. У процесі зустріті студенти ознайомились з практичними навичками використання евристичних методів як у навчальному процесі, так й у подальшій професійній діяльності. Дорожко Григорій Костянтинович на власному прикладі показав студентам як він використав евристичні методи дослідженні при написанні своєї художньої літератури. Студенти отримали у подарунок книжки з підписом та побажаннями від автора.

В межах зустрічі було підписано Угоду про співпрацю між ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» та Науково-дослідним інститутом інтелектуальної власності Національної академії правових наук України.

Автор: Шикова Лілія Валеріївна