ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

День відкритих дверей у Херсонському державному аграрному університеті

19 квітня 2018 року Херсонський державний аграрний університет привітно відкрив двері для майбутніх абітурієнтів. Представники кожного факультету довели, що навчатися у нашому університеті цікаво, пізнавально та престижно!

Особливим теплом учнів зустрів біолого-технологічний факультет, який був представлений двома яскравими спеціальностями.

 Спеціальність 204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" представила локації: «Живий куточок» та «Територія жирів»

 

«Живий куточок» викликав справжній вибух емоцій і найтепліші почуття у школярів і маленьких діточок.

 

Студенти дивували учнів цікавими розповідями про лабораторні дослідження  наукових гуртків, особливістю яких є визначення успадкування забарвлення  потомства тварин, а також дослідження з отримання якісних курчат.

 

Справжній «науковий пікнік», з елементами лабораторних робіт для учнів підготувала локація "Територія жирів"- кафедри технологій переробки та зберігання с.г. продукції.

 

Майбутніх абітурієнтів вражали основами сенсорної оцінки продукції тваринництва і рослинництва.

Смачну та креативну локацію представила спеціальність 181 - "Харчові технології"

 

Студенти спеціальності продемонстрували креативність, завзятість та любов до професії демонструючи справжні весняні букети з цукерок виготовлені власними руками.

 

Родзинкою заходу стало приготування на профорієнтаційному пікніку кулішу під керівництвом справжнього Осавулу козаків, яким пригостили всіх запрошених. Це була справжня феєрія смаку, настрою та святкової атмосфери.

Автор: доцент Коваленко Тетяна