ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Студенти ХДАУ стали учасниками тренингу та отримали знання про основи молочного фермерства і економіку та фінансові основи обліку в домогосподарствах

Сьогодні студенти Херсонського державного аграрного університета, біолого-технологічного факультету у рамках проекту «Україна: Поширення знань та найкращих фермерських практик молочарського бізнесу», стали учасниками тренингу та отримали знання про основи молочного фермерства  і економіку та фінансові основи обліку в домогосподарствах.

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) в останні роки активізував свою діяльність в Україні щодо політичної та економічної трансформації країни. Одним із пріоритетів ЄБРР є розблокування сільськогосподарського потенціалу країни, оскільки Банк визнає, що сільське господарство є ключовим сектором для України.

 

Група ЄБРР із залучення громадянського суспільства зосереджує свої зусилля в Україні на підвищенні обізнаності щодо стійкого молочного господарства та нарощуванні спроможності місцевих громад з метою сприяння економічній інтеграції в країні, зокрема розвитку сільських територій, включаючи економічні можливості для сільської молоді.

 

Автор: Прес-центр ХДАУ Нікітенко Катерина