ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Весняний тиждень абітурієнта-2018

Заклад вищий, храм навчання,
Що дорожче всіх монет!
Вирішить усі питання,
Словом - Університет!

З першими теплими  днями у Херсонському державному аграрному університеті розпочався «Весняний тиждень абітурієнта-2018». Наш рідний навчальний заклад привітно зустрічає своїх майбутніх абітурієнтів! Студенти та викладачі усіх факультетів підготували  для сьогоднішніх школярів та їх вчителів насичену програму заходів, щоб донести цікавість, неповторність та необхідність вивчення кожної галузі, кожної спеціальності, які функціонують у стінах нашого університету.

Обрати смачну професію запропонував біолого-технологічний факультет, спеціальність 181 «Харчові технології» -  відкривши  чарівну «Весняну кулінарну школу». Спільний захід кафедри Інженерії Харчового виробництва ДВНЗ «ХДАУ» та українсько-канадського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP.

На даному заході були присутні учні та керівництво шкіл, представники ресторанів «Моцарт», «Терраса», «Цепелін».

 

Для школярів був проведений майстер-клас з карвінгу (фігурне вирізання фруктів і овочів), в якому вони із задоволенням прийняли участь.

 

Продемонстровано технологію ліплення смачних вареників з овочевою начинкою (шпинат і цибуля-порей) та солодкою начинкою (мускатний гарбуз і родзинки)

Звичайно,не обійшлося,без головного солодкого десерту  - морозива

Майстер-клас провів шеф-повар ресторану «Моцарт»

Прокоп Михайло.

 

Підписання меморандуму про співпрацю.

Відкриття Весняної кулінарної школи пройшло радісно, смачно і креативно.
Попереду ще цілий тиждень різноманітних, насичених, цікавих подій у нашому університеті. 

Ми чекаємо на тебе, наш майбутній абітурієнте!

Автор: доцент Коваленко Т.С.