ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Тиждень вступника

Тиждень вступника це справжнє свято, адже Херсонський аграрний університет завжди радий знайомству з майбутньою студентською молоддю.

Відчиняючи сьогодні двері, ми запросили Вас, побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною великої університетської родини.

Сьогодні майбутні студенти ХДАУ розпочали навчання у весняній школі кулінарної майстерності у якій був проведен майстер-клас з карвінгу, а саме це фігурне вирізання з фруктів та овочів для прикрашання страв, ліплення смачних вареників з овочевою начинкою (шпинат і цибуля-порей), та з солодкою начинкою (мускатний гарбуз і родзинки).

Була проведена відкрита лекція «Цікава фізика» де школярі мали можливість ставити досліди. Також мали можливість побачити інтерактивні презентації факультетів, особисто поспілкуватися з керівним і професорсько-викладацьким складом університету та студентами, розпитати їх про особливості навчального процесу, відвідати екскурсію університетом та на власні очі побачити оснащені новітнім обладнанням навчальні аудиторії і лабораторії, отримати індивідуальні консультації з правил прийому і пільгового вступу, дізнатися про новації вступної кампанії, отримати детальну інформацію про міжнародні освітні програми і проекти, поцікавитися перспективами працевлаштування після здобутої в університеті вищої освіти та отримати відповіді на будь-які інші хвилюючі запитання.

Автор: Прес-центр ХДАУ Нікітенко Катерина