ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбувся ІІ етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей зі спеціалізації «Підприємництво»

22-23 березня 2018 р. на базі кафедри економіки та підприємництва Житомирського державного технологічного університету відбувся ІІ етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей зі спеціалізації «Підприємництво».

В цілому, до участі в Конкурсі було представлено 108 наукових робіт 124 авторів з 51 закладу вищої освіти України. До участі у підсумковій конференції запросили 37 авторів-студентів з 31 закладу вищої освіти України. Виступи оцінювала галузева конкурсна комісія, яка була представлена 16 науковцями з провідних закладів вищої освіти України.

Наш університет представляла Гончар Світлана студентка 4 курсу економічного факультету з роботою на тему «Шафрановий бізнес – формула підприємницького успіху» (науковий керівник к.е.н., доцент кафедри економіки та фінансів Бойко В.О.).

За підсумками конкурсу Гончар С. отримала диплом третього ступеня.

 

Бажаємо переможцям подальших наукових звершень, професійного зростання, успіхів та досягнення поставлених цілей у всіх сферах життя!

Автори: кафедра економіки та фінансів