ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Парламентські слухання на тему: «Національна інноваційна система: стан та законодавче забезпечення розвитку»

21 березня 2018 р. проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності професор Олександр Аверчев у складі делегації, організованої Департаментом освіти, науки та молоді Херсонської обласної державної адміністрації, прийняв участь у  парламентських слуханнях на тему: «Національна інноваційна система України: стан та законодавче забезпечення розвитку».

 

Метою парламентських слухань було широке громадське обговорення стану та стратегічних напрямів інноваційного розвитку України, законодавчого забезпечення формування національної інноваційної системи України, визначення ключових завдань органів державної влади України, місцевого самоврядування та громадянського суспільства  щодо забезпечення ефективної реалізації поставлених завдань.

 

Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко поінформувала, що до участі у слуханнях долучилися представники Уряду, представники Адміністрації Президента України, Ради національної безпеки і оборони України, керівники і представники місцевих органів державної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, національних академій наук, працівники наукових установ, навчальних закладів різного рівня, бізнесу, громадських організацій і засобів масової інформації.

Від закладів вищої освіти і наукових установ Херсонської області були озвучені опрацьовані Департаментом пропозиції щодо формування Національної інноваційної системи.

Автор: Сімонова О.М.