ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

СТУДЕНТСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «АСПЕКТИ БЕЗПЕКИ ПРАЦІ ТА ЖИТТЯ ЛЮДИНИ».

28 березня 2018 р. кафедра механізації та безпеки життєдіяльності провела студентську науково-практичну конференцію «Аспекти безпеки праці та життя людини».

З метою звернення уваги здобувачів вищої освіти на питання охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці та проблеми використання дитячої праці до Всесвітнього дня здоров’я (7 квітня), Всесвітнього дня охорони праці (28 квітня) та Всесвітнього дня боротьби з дитячою працею (12 червня) відбулася наукова дискусія на тему: «Вчимося жити та працювати у безпеці».

У конференції взяли участь студенти 1-5 курсів агрономічного та економічного факультетів, які у своїх доповідях зосередили увагу на актуальних питаннях, присвячених гігієні праці при роботі з мінеральними добривами та пестицидами, проблемам використання дитячої праці в сільському господарстві, охороні праці в сільському господарстві, професійним захворюванням та ін. 

Вітаємо всіх учасників конференції, бажаємо плідних творчих успіхів та висловлюємо сподівання, що актуальні питання безпеки життєдіяльності та охорони праці, які відображені в їх матеріалах, будуть мати як теоретичне, так і практичне значення, а ідеї та думки стануть фундаментом для подальшого їх удосконалення!

 

Автор:  кандидат с. г. наук, доцент кафедри механізації та БЖД Ревтьо О.Я.