ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2017-2018 навчальному році зі спеціальності «Агрономія»

21-22 березня 2018 року в Вінницькому національному аграрному університеті відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2017-2018 навчальному році зі спеціальності «Агрономія». На конкурс було представлено 47 студентських наукових робіт з аграрних вищих навчальних закладів України.

Наш університет представляли: Радковська Ганна, студентка 4 курсу з роботою на тему: «Розробка технології вирощування рису за краплинного зрошення» (керівник роботи кандидат с.-г. наук, доцент кафедри землеробства Лавренко С.О.) та Коваль Олена студентка 4 курсу з роботою на тему: «Продуктивність сортів суниці садової різних груп стиглості залежно від способу підготовки розсади при краплинному зрошенні на Півдні України» (керівник роботи кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукції Каращук Г.В.).

За підсумками конкурсу Радковська Ганна отримала диплом третього ступеня, а Коваль Олена відмічена за ґрунтовні знання з «Плодівництва». Вітаємо команду нашого університету з перемогою!

Автор: Мринський Іван Миколайович – декан агрономічного факультету, доцент кафедри ботаніки та захисту рослин