ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Тижневі події в аграрному університеті

Дійство «Містер аграрний університет» можна було спостерігати в переповненому актовому залі університету на цьому тижні. Десять елегантних, талановитих викладачів і студентів боролися за титул «Містер аграрний університет». Члени комісії прозорим голосуванням визначили переможцями конкурсу представників з аграномічного факультету: доцента кафедри рослинництва, генетики, селекції та насінництва Алі Керимова і студента 4 курса Руслана Цвигуненко.

В школі аграрного лідера була проведена тематична панель на тему «Експортні можливості для регіонального аграрного бізнесу». Спікером на цьому заході був Олександр Паливода – директор Департаменту агропромислового розвитку Херсонської обласної державної адміністрації. 

Мотиваційний семінар у Школі аграрного лідера на тему «Масштаб особистості. Чи як досягти того, про що мрієш» для учасників школи провів Андрій Руденко - громадський діяч, автор книг та програм у сфері мотивації, особистісного розвитку, ораторської майстерності, тайм-менеджменту і сімейних відносин.

На агрономічному факультеті проходили виїзні практичні заняття в провідних аграрних підприємства Херсонщини, таких як АФ «Білозерський», ФГ «Курінь»

Спортивне сьогодення студентів ознаменувалося ІІІ місцем з баскетболу, серед жіночих команд в Херсонській обласній ХІІІ Універсіади.

Відповідальний секретар приймальної комісії університету Панкратьєва Т.Л. та її заступник Чернишова Є.О. відвідали нараду щодо обговорення вжиття заходів, направлених на реалізацію права на освіту громадянами, які проживають на тимчасово окупованій території АР Крим, що проходила в приміщенні Представництва Президента України в Автономній Республіці Крим.

Автори: Прес – центр ХДАУ