ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Дійство «Містер аграрний університет»

Саме дійство «Містер аграрний університет» можна було спостерігати в переповненому залі університету.

Назвати це можна і святом, і заходом, але ці слова не характеризують того, що там відбувалося. Маленькі сценічні замальовки, театральні постановки, вокальні та хореографічні номери прикрашали це свято, і показували, і красу, і талант учасників.

Десять елегантних, талановитих викладачів і студентів усі дуже сміливі. Тому, що не кожен  викладач і студент, яким би красивим він не був, посеред навчального процесу, коли твої друзі і подруги вечорами можуть відпочити, піде на вечірню репетицію, де змушують виконувати різні «па», а ще вимагають слухняності (це найважче). Але такі викладчі і студенти є. Їх відібрали на кастингу організатори і вони пройшли це випробування. Щоб в один чудовий весняний день подарувати усім таке свято.

Нелегка робота судити красу, а ще важче талант. Члени комісії гарно справилися зі своїм завданням і прозорим голосуванням обрали Містера ХДАУ якими стали переможці аграномічного факультету доцент кафедри рослинництва, генетики, селекції та насінництва Алі Керимов і студент 4 курса Руслан Цвигуненко. Все таки краса чоловіча менше помітна. А ось талант, вміння триматися на сцені, і звісно, посмішка. Мабуть, вона все і вирішила.

Учасники презентували себе у п'яти конкурсах: «Візитка», «Імпровізація», «Не чоловіче це діло», «Відео привітання» і «Творчій».

 

 

Зовсім різні за характером, за музикою. Кожен міг себе знайти і показати у різних стилях. Треба відмітити, що конкурсанти були дуже сильними у творчих здібностях. Була представлена і хореографія, і вокал, і логіка, і поезія.

 

Прес - центр ХДАУ Нікітенко Катерина