І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
На біолого-технологічному факультеті із спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з наступних дисциплін: «Технологія виробництва продукції вівчарства», «Технологія виробництва продукції птахівництва», «Технологія виробництва молока і яловичини», «Технологія виробництва продукції кролівництва і звідництва», «Технологія виробництва продукції бджільництва», «Конярство», «Технологія виробництва продукції свинарства», «Технологія переробки продукції тваринництва», «Годівля с.-г. тварин», «Розведення с.-г. тварин».
У конкурсних випробовуваннях прийняли участь студенти 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти і студенти 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Конкурсні випробування у рамках Олімпіади проводились у два тури:
І тур – теоретичний, а саме визначення рівня теоретичної підготовки студентів у формі тестування;
ІІ тур – практичний, а саме визначення рівня практичної підготовки студентів.
Випробовування оцінювала комісія на чолі доцента Ведмеденко О.В., професорів Пелиха В.Г., Нежлукченко Т.І.
Переможцями І етапу Всеукраїнської Олімпіади зі спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» стали за другим (магістерським) рівнем вищої освіти Пасєчко Дітрих-Володимир Дмитрович, за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти Устенко Анастасія Андріївна та Сопочев Іван Валентинович, які рекомендовані до участі у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017/2018 навчальному році зі спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.
Дякуємо учасникам за активну участь у І етапі Всеукраїнської олімпіади!
Автор: зав. кафедри ТВПТ, доцент О.В.Ведмеденко.