ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

На біолого-технологічному факультеті із спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з наступних дисциплін: «Технологія виробництва продукції вівчарства», «Технологія виробництва продукції птахівництва», «Технологія виробництва молока і яловичини», «Технологія виробництва продукції кролівництва і звідництва», «Технологія виробництва продукції бджільництва», «Конярство», «Технологія виробництва продукції свинарства», «Технологія переробки продукції тваринництва», «Годівля с.-г. тварин», «Розведення с.-г. тварин».

У конкурсних випробовуваннях прийняли участь студенти 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти і студенти 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти.

Конкурсні випробування у рамках Олімпіади проводились у два тури:

І тур – теоретичний, а саме визначення рівня теоретичної підготовки студентів у формі тестування;

ІІ тур – практичний, а саме визначення рівня практичної підготовки студентів.

Випробовування оцінювала комісія на чолі доцента Ведмеденко О.В., професорів Пелиха В.Г., Нежлукченко Т.І.

 

Переможцями І етапу Всеукраїнської Олімпіади зі спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» стали за другим (магістерським) рівнем вищої освіти Пасєчко Дітрих-Володимир Дмитрович, за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти Устенко Анастасія Андріївна та Сопочев Іван Валентинович, які рекомендовані до участі у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017/2018 навчальному році зі спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Дякуємо учасникам за активну участь у І етапі Всеукраїнської олімпіади!

Автор: зав. кафедри ТВПТ, доцент О.В.Ведмеденко.