ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

День святого Валентина в ДВНЗ «ХДАУ»

День святого Валентина одне з найромантичніших свят яке по праву можна вважати «солодким днем» оскільки найбільш поширеними подарунками вважаються солодощі. Тому кафедра «Інженерії харчового виробництва» приєдналася  до святкувань які відбудуться 14 лютого у ДВНЗ «ХДАУ».

 

 На святі закоханих у «Шоколад» були проведені майстер – класи від студентів спеціальності 181 «Харчові технології», а саме:

- майстер – клас по приготуванню шоколадних цукерок; 

- майстер – клас з шоколадної художньої інсталяції; 

- майстер – клас по приготуванню гарячого шоколаду.

 

Цукерки дійсно унікальний продукт, смачний, здатний радувати й гріти лише однією своєю присутністю. Студенти презентували гарні, романтичні і надзвичайно солодкі у всіх сенсах цього слова цукерки у вигляді сердець.

Під час проведення майстер – класів  кожен учасник отримував форму та всі необхідні атрибути для приготування шоколадних шедеврів власноруч. Крім того, учасники  дізналися про історію виникнення шоколаду, цікаві факти про споживання чи роботу із шоколадом, а також безліч корисних порад  з виробництва смачних виробів.

 

Щастя – це гарячий шоколад  в холодний день, тому всі учасники заходу мали змогу в зимовий день отримати шматочок «щастя» у вигляді смачного напою від люблячих сердець студентів спеціальності 181 «Харчові технології».

 

Автор: к.с.г.н., асистент Новікова Н.В.