ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

У ДВНЗ “ХДАУ» продовжує роботу експертна комісія з підготовки фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 073 «Менеджмент»

У ДВНЗ “ХДАУ» продовжує роботу експертна комісія з підготовки фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 073 «Менеджмент».

Другий день роботи ознаменувався перевіркою якості курсових та комплексних кваліфікаційних робіт, звітів з переддипломної та виробничих практик.

 

Експертна комісія у складі доктора економічних наук, професора, професора кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Національного університету біоресурсів і природокористування України Гудзинського Олексія Дмитровича та доктора економічних наук, доцента, завідувача кафедри менеджменту організацій Львівського національного аграрного університету Колодійчука Володимира Анатолійовича здійснила заміри залишкових знань студентів шляхом проведення ККР з наступних навчальних дисциплін:  «Менеджмент організацій» та «Інформаційні системи і технології в управлінні організацією».

Автор: Шепель Т.С.