ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Святкування дня Святого Валентина

Підходить до свого завершення останній місяць зими. У повітрі відчувається вже весняне віяння, а ось студенти Херсонського державного аграрного університета вирішили відзначити День Святого Валентина.

І це зовсім не дивно, адже у хлопців та дівчат весняний настрій, хочеться ніжності, тепла, романтики, плюшевих ведмедів, троянд, шоколадних цукерок, поцілунків і освідчень у коханні.

Вранці 14 лютого, прийшовши до університету, студенти та адміністрація не могли не помітити чудового, романтичного оформлення своєї Альма-матер: на стелі і на стінах висіли надувні кульки у вигляді сердець. В центрі холу стояла фотозона з побажаннями.

 

Поряд знаходилася поштова скринька, у яку всі бажаючі опускали невід'ємний атрибут свята - валентинки. Після того, як скринька була наповнена, свою справу розпочала святкова пошта, яка розносила любовну кореспонденцію адресатам. При отриманні валентинки на обличчях студентів та адміністрації з'являлись теплі та приємні усмішки. 

Також проводилися майстер-класи з виготовлення різних видів шоколаду.

 

Святкування Дня Валентина у Херсонському державному аграрному університеті пройшло дуже романтично, мило, приємно, навіть можна сказати у теплій сімейній атмосфері. Усі були у захваті.

Автор: Прес-центр ХДАУ Нікітенко Катерина